Blog, Vijesti

Od sada mVisitor dostupan i u Splitu

Dobra vijest za sve naše iznajmljivače na području Splita — od sada i Vi možete koristiti besplatnu aplikaciju za brzu prijavu gostiju — „mVisitor”.

U sklopu projekta Ministarstva za turizam i sport, pod nazivom Hrvatski digitalni turizam, predviđeno je razvijanje i unapređenje pet javnih elektroničkih usluga među kojima je i eVisitor — adaptiran u mobilnu aplikaciju „mVisitor”. Kroz 2022. godinu, lista gradova koji su omogućili svojim iznajmljivačima besplatno korištenje iste, je kontinuirano rasla. Od sada, tu mogućnost imaju i privatni iznajmljivači u „najlipšem gradu na svitu.”

Aplikaciju je potrebno instalirati preuzimanjem na Apple Store-u ili Google Play Store-u, a prijava se radi u svega dva koraka: unosom OIB-a i lozinke koju koristite za eVisitor.

Podatke gosta u sustav možete unijeti Vi tako da ih digitalno skenirate ili ručno unesete; ili sam gost unošenjem podatak putem personaliziranog linka kojeg ste mu poslali ili skeniranjem QR koda koji se nalazi u Vašem objektu. Nakon što gost unese svoje podatke, isti Vam se šalju na autorizaciju.

Bez brige, aplikacija je u potpunosti usklađena s eVisitor sustavom te će sve prijave gostiju biti automatski spremljene na njemu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.