Savjeti za iznajmljivanje apartmana
Adriatic.hr suradnja

Često postavljena pitanja

Sva pitanja i odgovori vezano za Adriatic.hr suradnju.

 • Određujem li sam/a cijenu smještajnih jedinica?
  Vi samostalno određujete cijene svojih smještajnih jedinica. Ipak, vrlo je važno da agencija bude u ravnopravnom položaju prema drugim agencijama s kojima surađujete i vašim direktnim gostima. Zato je agencijska prodajna cijena rezultat dogovora između iznajmljivača i agencije.
 • Mogu li surađivati s drugim agencijama?
  Niste ekskluzivno vezani uz Adriatic.hr. Možete surađivati s vašim direktnim gostima te drugim agencijama i portalima. Pritom svakako morate voditi računa o usklađenosti svojih kalendara s kalendarom koji imate na Adriatic.hr-u.
 • Podržavate li sinkronizaciju kalendara?
  Ako samostalno surađujete s ostalim portalima za rezervaciju smještaja, promjena zauzeća automatski će se uskladiti s vašim kalendarom na Adriatic.hr-u te svim partnerskim stranicama na kojima vas naša agencija oglašava.
 • Tko mi plaća rezervaciju?
  Plaćanje se vrši u dva dijela. Agencija prima akontaciju od gosta prilikom potvrde rezervacije te pripadajući dio prosljeđuje vama. Ostatak iznosa vi naplaćujete gostu na dan njegova dolaska.
 • Pruža li agencija administrativnu asistenciju iznajmljivačima?
  Sva popratna dokumentacija, poput izrade cjenika ili predložaka računa, ustupljena je s naše strane, potpuno besplatno.
 • Treba li mi PDV identifikacijski broj?
  Ako surađujete s Adriatic.hr-om ili nekom drugom agencijom koja je registrirana u Hrvatskoj, nije vam potreban PDV identifikacijski broj.
 • Što ako gosti otkažu potvrđenu rezervaciju?
  Agencija se obvezuje pronaći vam zamjenske goste, a ako u tome ne uspijemo, isplatit ćemo vam odštetu u skladu s ugovorom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Može Vas zanimati