Vijesti

Uspješna suradnja Adriatic.hr i Trivaga

Velika prekretnica u online rezervaciji privatnog smještaja.

Adriatic.hr je predstavio svojevrsnu prekretnicu u online ponudi privatnog smještaja.

Privatni smještaj u ponudi Adriatic.hr-a izlistan je i na najvećoj web stranici za usporedbu cijena online smještaja – Trivago.

Tako je Adriatic.hr jedna od prvih turističkih agencija u Hrvatskoj koja je zahvaljujući naporima internog tima uspješno dovršila API integraciju privatnog smještaja za portal Trivago. Uz usporedbu cijena hotela Trivago je svojim uslugama dodao i ponudu privatnog smještaja, a agencija Adriatic.hr je zahvaljujući spomenutoj integraciji na njihovim stranicama uspjela izlistati vlastitu cjelokupnu ponudu privatnih smještaja koja broji preko 15.000 smještajnih jedinica.

Turistička agencija Adriatic.hr svoj uspjeh zahvaljuje konstantnoj primjeni tehničkih rješenja i inovacija, stoga ne čudi što je IT sektor dio njenog identiteta, a to je u konačnici dovelo do stalne potrage za novim idejama kojima bi se unaprijedilo tržište iznajmljivanja privatnog smještaja. “Praćenjem trendova na tržištu, uočena je prilika i potreba za ostvarivanjem partnerskih suradnji s raznim globalnim tvrtkama kojima se Adriatic.hr vrlo brzo nametnuo kao najvažniji domaći poslovni partner.” ističu iz agencije Adriatic.hr

Inače, Trivago je rastući pretraživač hotela koji omogućava korisnicima usporedbu cijena hotela i privatnog smještaja uz samo nekoliko klikova, a pretražuju više od 400 web-lokacija za rezervaciju smještaja i više od 1,8 milijuna hotela u više od 190 zemalja.

Tagovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Može Vas zanimati