Vijesti, Zakoni i propisi

Novosti vezane za eVisitor

Došao je novi update eVisitora Hrvatske turističke zajednice. Sustav je namijenjen za evidenciju turističkog prometa, ali i za kontrolu i obračun naplate turističke pristojbe.

Uvedene su nove značajke za poboljšanje poslovnih procesa, poboljšanje komunikacije između iznajmljivača i turističkih zajednica te otklanjanje potrebe za fizičkim odlaskom u Turističku zajednicu radi registracije nekomercijalnog objekta. Hrvatski projekt digitalnog turizma stvara cjelovitu digitalnu priču, a riječ je o skupu inovativnih alata koji olakšavaju poslovanje turističkog sektora.

Sustav eVisitor čini Hrvatsku jednom od svjetskih zemalja u inovativnim tehnološkim rješenjima za turizam, od kojih su najvažnija novi dizajn u skladu s dizajnom hrvatskih digitalnih turističkih projekata. Osim toga, mogu se prikazati osnovni podaci o turističkim članarinama, a na portalu Croatia.hr mogu se lakše uređivati i objavljivati slike smještaja.

Predviđene su dodatne veze za zajedničke zemljišnoknjižne i katastarske informacijske sustave, državne inspektore, OIB sustav itd. Povezivanje sa Središnjom turističkom registracijom značajno će promijeniti dosadašnji postupak komercijalne registracije. Uvelike će se unaprijediti poslovanje turističkih zajednica, iznajmljivača i ostalih korisnika eVisitor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.