Vijesti

Adriatic.hr na Danima UHPA-e

Četvrto izdanje Dana UHPA-e okupilo je više od 150 sudionika.

Najnoviji trendovi u turizmi te zakoni i propisi za privatne iznajmljivače.

Adriatic.hr sudjelovao je na konferenciji Dani UHPA-e., najveće nacionalne strukovne udruge turističkih agencija, koja se održavala od 21. ožujka do 23. ožujka u Vinkovcima. Na konferenciji je sudjelovalo više od 150 predstavnika turističkih agencija članica UHPA-e, Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruga, medija i drugih predstavnika struke.


Trodnevni program konferencije uključivao je zanimljive prezentacije, stručna predavanja i društvena događanja. Sudionici su tako imali priliku dobiti informacije o EU raspoloživim fondovima, saznati novine vezane uz osnivanje Turističkog inspektorata koji će preuzeti nadzor nad poslovanjem turističkih agencija.

Dani UHPA-e prilika su da naše članice, brojni partneri i predstavnici turističkih i drugih institucija koje smo pozvali, i uživo upoznaju Slavoniju i sve ono što Slavonija može turistima ponuditi. Mi ne želimo samo pričati nego i konkretno djelovati, a brojne naše članice to već razvijaju i nude programe putovanja za istočni dio Hrvatske

predsjednik UHPA-e Tomislav Fain.
Tagovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.