Vijesti

HRS i Adriatic.hr ostvarili suradnju

Od 1. srpnja 2019. ostvarena suradnja s novim strateškim partnerom HRS.

HRS i Adriatic.hr ostvarili su poslovnu suradnju te nam veliko nam je zadovoljstvo predstaviti novog strateškog partnera za oglašavanje privatnog smještaja na području Njemačke i Poljske. Nakon uspješnog početka suradnje s Trivagom, od 1. srpnja više od 15.000 smještajnih jedinica iz ponude Adriatic.hr-a oglašeno je i na web portalima HRS grupacije. HRS je njemačka putnička agencija čije stranice mjesečno posjeti i do 10 milijuna gostiju. Glavna tržišta uključuju zemlje njemačkog govornog područja, ali i zemlje poput Poljske, Francuske, Italije i Španjolske.

„Direktna integracija s HRS grupacijom predstavlja svojevrsnu prekretnicu u poslovnom modelu ove njemačke putničke agencije. Naime, iako su HRS gosti prvenstveno naučeni na hotelski smještaj, zadnjih godina HRS svoju ponudu širi i s privatnim smještajom. Zbog toga mi je izuzetno drago što smo prepoznati kao pouzdan i relevantan partner u ostvarivanju poslovnih ciljeva ove grupacije na području privatnog smještaja u Hrvatskoj. Vjerujem da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo te posebno na zadovoljstvo naših iznajmljivača.”

Svoja razmišljanja u ime agencije s nama je podijelio voditelj marketinga naše agencije, Deni Jelinčić

Ponudu Adriatic.hr-a možete pronaći na stranicama HRS-a putem ovog linka.

Želite li i Vi osigurati prisutnost Vaših apartmanskih oglasa na HRS portalima te na više od 500 globalnih web stranica za iznajmljivanje smještaja kontaktirajte nas putem kontakt obrasca. Naši djelatnici rado će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Tagovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Može Vas zanimati