Vijesti

Adriatic.hr osvojio 3. mjesto na HT B2B Run utrci

740 trkača iz 54 tvrtke, pretrčalo je više od 3700 kilometara i time su otvorili novu sezonu poslovnih utrka.

Adriatic.hr trkači team HT B2B Run
Adriatic.hr trkači tim

Zaposlenici osam različitih kompanija iz Hrvatske sudjelovali su na četvrtom izdanju HT B2B Run utrke zu Splitu. Split je ujedno i prva B2B Run utrka na kojoj se trčalo pod novim vizualnim konceptom te utrka na kojoj su uvedena nova pravila i nagrade. Prema novom konceptu nagrade se dodjeljuju na nacionalnoj razini nakon završetka posljednje utrke u Zagrebu, te na lokalnoj razini nakon završetka svake od četiri utrke za NajFit i KreaTim, najbrži obrt, udrugu ili klub te najbrže veliko, srednje i malo poduzeće.

Utrka je standardno započela na splitskoj Rivi, a trčala se trasom na relaciji: Riva (start) – prema Sv. Frani – Trumbićeva obala – Obala kneza Branimira – Šetalište Ivana Meštrovića – ulaz u Vilu Dalmaciju – Šetalište Ivana Meštrovića – Obala kneza Branimira – Trumbićeva obala – ciljna ravnina na Rivi.

Momčad Adriatic.hr je ove godine ostvarila izvrsno 3. mjesto u konkurenciji srednjih poduzeća. Najbolji rezultat iz momčadi Adriatic.hr-a postigla je Agnieszka Pawelec u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji. S vremenom od 21 minutom i 53 sekunde osvojila je 3. mjesto.

Tagovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Može Vas zanimati