Blog, Vijesti

Promocija Dubrovačko-neretvanske županije!

Novinari vodećeg europskog informativnog kanala Euronewsa boravili su u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u periodu od 17. do 21. srpnja. Razlog njihova boravka u Lijepoj Našoj? Snimanje turističke ponude destinacija. Snimljeni materijal emitirat će se na Euronewsu koji obuhvaća 70% kućanstva u Europi, a mjesečno dopire do 145 milijuna ljudi.

Novinarska ekipa svoj boravak u Hrvatskoj započela je u Dubrovniku iz kojeg je zaplovila prema Elafitskim otocima te otoku Koločepu. Osim spomenutih lokacija, posjetit će i Pelješki poluotok te Pelješki most. U reportaži će prikazati prirodne ljepote ovog područja kao i etno-gastronomska ponudu.

Direktor Hrvatske turističke zajednice, Kristjan Staničić izjavio je: „Ugostili smo novinarsku ekipu Euronewsa, kanala koji pokriva širok spektar tema pa tako i onih vezanih uz turizam europskih destinacija. Europa je naše najvažnije tržište obzirom da većina gostiju u Hrvatsku dolazi iz europskih zemalja pa je stoga ova suradnja još i važnija. Sigurni smo u odlične promotivne efekte, odnosno vjerujemo kako će prekrasni kadrovi Pelješkog mosta i Dubrovačko-neretvanske županije emitirani krajem ljeta potaknuti još veći broj gostiju na dolazak u ovaj dio Hrvatske u posezoni.

Uz navedenu reportažu, prikazivat će se i kampanja HTZ-a „Your Life, Your Time, Your Experience“ pa će gledatelji imati priliku vidjeti bogatu povijest i kulturu kontinentalne Hrvatske.

Složit ćete se s nama da volimo promociju Hrvatske kao destinacije u inozemstvu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.