Blog, Vijesti

Dvije nagrade Tripadvisora za NP Plitvička jezera

Temeljem recenzija cijele godine, Tripadvisor je odao počast najboljim lokacijama te odao priznanje mjestima koja su pružila najiznimnija iskustva, a NP Plitvička jezera upravo je jedno od mjesta koje vrijedi posjetiti.

NP Plitvička jezera osvojila su nagradu Tripadvisora Travellers’ Choice Best of the Best u kategoriji za top atrakcije – Hrvatska, Europa gdje su zauzela drugo mjesto od deset.

Osim spomenute nagrade, NP Plitvička jezera rangiran je na 22. mjestu liste od ukupno 25 lokacija te osvojio nagradu za top destinacije ljubitelja prirode – svijeta.
Ove nagrade uvrstile su NP Plitvička jezera u 1% svjetskih destinacija koje treba posjetiti.U izazovnoj godini gdje su prioriteti putnika promjenjivi, Plitvička jezera nadmašila su brojna očekivanja posjetitelja te su hvaljeni kao jedni od najboljih destinacija.

Glavna komercijalna direktorica u Tripadvisoru, Kanika Soni izjavila je “Čestitamo pobjednicima Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022. Nagrade Travellers’ Choice prepoznaju najbolje u turizmu i ugostiteljstvu, prema onima koji su najvažniji: vašim gostima. Svrstati se među najbolje od najboljih uvijek je teško — ali nikad teže nego ove godine kada izlazimo iz pandemije. Bilo da se radi o korištenju nove tehnologije, provedbi sigurnosnih mjera ili zapošljavanju izvanrednog osoblja, impresionirana sam koracima koje ste poduzeli kako biste ispunili nove zahtjeve putnika. Sjajno ste se prilagodili nedaćama.”

Nadamo se da će i dalje imati uspješno poslovanje te nastaviti oduševljavati buduće posjetitelje! Još jednom velike čestitke Nacionalnom parku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.