Dolazak u Hrvatsku
Adriatic.hr suradnja, Ideje i savjeti

Rane Rezervacije – Kako Privući Gosta?

Dolazak u Veli Lošinj
Iako Hrvatska i dalje prednjači kao jedna od popularnijih auto destinacija Mediterana, najviše rezervacija za privatni smještaj se događa tek nekoliko mjeseci pred ljeto. Navika gostiju za rano iznajmljivanje još nije u potpunosti razvijena na našem tržištu. Ali, kad sagledamo iz gostove perspektive, velike su prednosti ranih rezervacija – ponajviše sloboda izbora bez brige hoće li njihov idealni smještaj biti u potpunosti zauzet.

Podaci iz našeg sustava potvrđuju rast ranijih rezervacija, a najpopularniji objekti su moderno uređeni apartmani ili kuće, vile i robinzonski smještaji. Naravno, takav smještaj opravdano i diktira veću cijenu po noćenju, no ranoranioci su fleksibilniji po pitanju potrošnje – znaju što žele i spremni su platiti za to. Nisu nužno štedljivi, a uz trend prioritiziranja budžeta za godišnje odmore u 2023., onda nije ni iznenađujuće da raste ranija potražnja.

Postavlja se pitanje: kako privući takvog gosta?

Često se događa da i moderno opremljen smještaj u kojega su uloženi pozamašni iznosi ne uspijeva privući pažnju jer su fotografije jako loše. Svjetske turističke agencije potvrđuju da prezentacija smještaja čini glavnicu interesa potencijalnog gosta.

S obzirom na veliki izbor dostupnog smještaja ovako rano, dobra prezentacija je imperativna. U idealnom scenariju, fotografije će napraviti i obraditi profesionalac s opremom jer upravo tako ćete osigurati više klikova na Vaš objekt tijekom pretraživanja.

Kako bi omogućili gostima da i Vaš smještaj uzmu na razmatranje, ako niste, ažurirajte cijene i uvjete suradnje za nadolazeću sezonu već sada. Također, provjerom svoje trenutne prezentacije smještaja na našoj stranici, u slučaju bilo kakvog odstupanja od trenutne situacije s prezentacijom, onda molimo da nam pošaljete nove fotografije.

Rane rezervacije su odlična prilika da mjesecima unaprijed budete sigurni da Vas čeka uspješna sezona, pritom omogućivši i Vama i gostima da se lakše organizirate, umjesto da u zadnji moment sve radite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)